Sűrített levegő szűrők

AZ SPX Hankison tapasztalata garantálja a tökéletes teljesítményt.
Az SPX Dehydration & Filtration egyike a világ vezető sűrített levegő kezelő berendezés gyártóinak. 70 éves tapasztalattal és szaktudással rendelkezik ezen a területen. Ez a szaktudás és tapasztalat megjelenik a Hankison széleskörű sűrített levegő kezelő termék palettájának minden egyes tagján: hűtveszárítók, adszorpciós szárítók, szűrők.
Sűrített levegő szűrők
Az évek óta felhalmozott tapasztalat különösen tükröződik a sűrített levegő szűrőkön. Ezek a rendkívül megbízható egységek hosszú élettartamot és nagy teljesítményt garantálnak, így mind gazdaságilag, mind technikailag roppant kedvező beruházást jelentenek a felhasználók számára.
Az SPX Hankison sűrített levegőszűrők a leghatékonyabban választják ki a szilárd és folyékony szennyeződéseket a sűrített levegőből. A sűrített levegő szűrése rendkívül fontos, egyrészt a technológia és annak előírásai miatt, másrészt pedig a sűrített levegőt használó gépek élettartamának növelése érdekében.

X-Compress Hungary Kft.

1123 Budapest, Bán utca 1/b
Telefonszám: +36 70 775 6923
Email cím:
 info@x-compresshungary.hu

Szerviz központ:
5008 Szolnok, Karinthy Frigyes út 55.
Telefonszám: +36 70 775 6923
Email cím: 
szerviz@x-compresshungary.hu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram