Hideg regenerálású adszorpciós szárítók

Az adszorpciós szárítók bárhol alkalmazhatóak ahol a sűrített levegőnek vagy egyéb gázoknak különösen száraznak kell lenniük, akár -20°,-40° C vagy -70° C nyomás harmatpont is elérhető. A szárító mérete az adott alkalmazás meghatározása mellett elsősorban a szárított közeg típusától, átáramló mennyiségétől, hőmérsékletétől és az igényelt harmatponttól függ.
A Hankison hideg regenerálású adszorpciós szárítók 9 m3/h és 9,300 m3/h közötti kapacitással érhetőek el.
Mindegyik Hankison adszorpciós szárítóhoz a DKC, HHL és HHS szérián belül aktivált alumínium van alkalmazva adszorbens anyagként, amely adszorbeálja a vizet anélkül, hogy megváltozzon annak formája vagy tulajdonsága. A nagyon jó kémiai stabilitásnak köszönhetően az aktív alumínium a folyékony víznek is ellenáll.
A sűrített levegő a szárító alján lép be. Az adszorbens anyag eltávolítja a nedvességet a sűrített levegőből, amely a szárító tetején lép ki. Az adszorpciós szárítók általában két szárító tornyot tartalmaznak, amelyből az egyik magába szívja a nedvességet, mialatt a másik regenerálódik.

X-Compress Hungary Kft.

1123 Budapest, Bán utca 1/b
Telefonszám: +36 70 775 6923
Email cím:
 info@x-compresshungary.hu

Szerviz központ:
5008 Szolnok, Karinthy Frigyes út 55.
Telefonszám: +36 70 775 6923
Email cím: 
szerviz@x-compresshungary.hu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram