CompAir olajbefecskendezéses csavarkompresszorok

L-sorozat

A CompAir olajbefecskendezéses csavarkompresszorok tartalmazzák a legújabb technológiai fejlesztéseket és garantálják a kiváló minőségű sűrített levegő folyamatos ellátását. A sűrítőblokk a kompresszor szíve, ezért a CompAir saját maga végzi ezek tervezését és gyártását a legmodernebb CNC rotormegmunkáló gépek használatával, párosulva az online lézer technológiával.
Az ipari felhasználók körében jól ismert minőségnek és megbízhatóságnak megfelelően a CompAir folyamatosan fejleszti az L-sorozatú kompresszorokat a legkorszerűbb teljesítmény és hatékonyság elérésének érdekében.
Az L-sorozat tartalmaz állandó sebességű és fordulatszám szabályozott (RS) modelleket, melyek kapacitása 0,24 m3/min és 47 m3/min, meghajtó motor teljesítménye 2,2 kW és 250 kW közötti tartományban elérhető.
A CompAir fordulatszám szabályozott kompresszorok hatékonyan és megbízhatóan tudják kielégíteni a változó mennyiségű sűrített levegő igényt a legtöbb ipari sűrített levegős rendszer részére, akár 25%-os energiamegtakarítás elérésével.
15 kW-os modellektől mindegyik gép elérhető beépített hővisszanyerő rendszerrel is.

X-Compress Hungary Kft.

1123 Budapest, Bán utca 1/b
Telefonszám: +36 70 775 6923
Email cím:
 info@x-compresshungary.hu

Szerviz központ:
5008 Szolnok, Karinthy Frigyes út 55.
Telefonszám: +36 70 775 6923
Email cím: 
szerviz@x-compresshungary.hu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram