Érdeklődni szeretnék 
a termékről!

SmartAir Master központi vezérlőegység

 Termékleírás
Az energiagazdálkodás kulcsfontosságú minden sűrített levegő felhasználó számára, mivel a legjelentősebb költségtényező a villamos energia. 5 éves időperiódusban az energia költség elérheti az összköltség 80%-át.
A sűrített levegős rendszerek tipikusan több olyan kompresszorból állnak, amely levegőt szállítanak egy közös elosztórendszerbe. Ezeknek a gépeknek a kombinált kapacitása általában nagyobb, mint a maximális igény.
A CompAir SmartAir Master egy fejlett, sűrített levegő igényre reagáló sorrend vezérlő egység, amely maximalizálja a kompresszorállomások hatékonyságát 12 db kompresszorig, beleértve a sűrített levegő kezelő egységeket is. Az energiatakarékosságon kívül a központi vezérlő egység hozzájárul a leállások csökkentéséhez, optimalizálja a teljesítményt, szolgáltatásokat nyújt és felügyeli a rendszert, amely végső soron az üzemi produktivitás növekedését eredményezi.
 Előnyök
  • Akár 35% energia megtakarítást eredményezhet
  • Összehangolja a terhelést az állandó fordulatszámú és a változó fordulatszámú kompresszorok között
  • Megszünteti az energiapazarlást a hálózati nyomástartomány szűkítésével
  • Kiegyenlíti a szerviz üzemórákat, megnöveli a rendelkezésreállást
 A nagy teljesítményű vezérlőeszköz
Az érintőképernyős kijelző lehetővé teszi a felhasználók számára a teljes rendszer átfogó áttekintését, beleértve a sűrített levegő kezelő berendezéseket is, így javítva a rendszer teljesítményt.
A modern beállítási asszisztens garantálja a rövid beállítási időt, végigvezetve a felhasználót a folyamaton keresztül. Minden bemeneti paramétert egyenként kell megerősíteni, biztosítva, hogy minden egyes beállítás helyes legyen.
A kiegészítő segédfunkciók hozzáférést biztosítanak diagramokhoz és vezérlő beállításokhoz.
  Kényelmes működés
 A CompAir, csúcstechnikát képviselő SmartAir Master kompresszor vezérlőegysége, úgy lett tervezve és kifejlesztve, hogy az kényelmes kezelhetőséget és könnyű üzembe helyezést biztosítson a felhasználók számára. A grafikus megjelenítésnek köszönhetően a vezérlőegység kifejezetten felhasználóbarát és egy átlátható érintőképernyős panelen keresztül működtethető.
A kezdőlap egyértelmű áttekintést ad a sűrített levegő állomásról.
• Hálózati nyomás, nyomás tartomány, sűrített levegő fogyasztás
• A csatlakoztatott kompresszorok állapotának kijelzése
• Hiba- és figyelmeztető üzenetek mindegyik kompresszorról, listázva a pontos időt, dátumot, szöveges hiba rögzítéssel
• Minden egyes kompresszor teljes- és terhelt üzemórái
 Sokoldalú vezérlési funkciók
A SmartAir Master vezérlőegység kiszámolja a rendszer igényét, kiválasztja a legmegfelelőbb kompresszor kombinációt, amely pontosan megfelel az üzemi követelményeknek, így nyújtva jelentős energiamegtakarítást.
A hagyományos vezérlőrendszerektől eltérően további berendezések is csatlakoztathatóak, úgy mint szárítók, szűrők és kondenzátum ürítők, biztosítva a teljes sűrített levegős rendszer optimális működési teljesítményét.
Minden működési karakterisztika egy integrált SD kártyára kerül mentésre, további elemzési lehetőséget kínálva.
 Prospektus letöltése, SmartAir Master vezérlőegység (PDF)

X-Compress Hungary Kft.

1123 Budapest, Bán utca 1/b
Telefonszám: +36 70 775 6923
Email cím:
 info@x-compresshungary.hu

Szerviz központ:
5008 Szolnok, Karinthy Frigyes út 55.
Telefonszám: +36 70 775 6923
Email cím: 
szerviz@x-compresshungary.hu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram