Érdeklődni szeretnék 
a termékről!

Sűrített levegő tartályok

 Technikai adatok
Térfogat: 90 - 10.000 liter
Kivitel: álló, fekvő
Üzemi nyomás tartomány: 11-16-36-45 bar
Felület kezelés: festett, tűzihorganyzott
Kötelező tartozékok: biztonsági szelep, manométer
Egyéb tartozékok: kondenzátum ürítő szelepek, elzáró szerelvények, fittingek
 Termékleírás
A sűrített levegő tartályoknak igen fontos feladataik vannak a sűrített levegő rendszereken belül, mint tároló- és puffereszközöknek. Egyrészt a fogyasztási csúcsok kiegyenlítésére, valamint a kondenzátum kiválasztására hivatottak. Fontos a megfelelő méretválasztás és a megbízható korrózióvédelem.
Társaságunk által forgalmazott tartályok megfelelnek a hatályos jogszabályok előírásainak.
 Kapcsolódó szolgáltatások
Az X-Compress Hungary Kft. képzett és nagy gyakorlattal rendelkező szakemberei pontosan méretezik a sűrített levegő tartályokat, úgy hogy az megfelelően illeszkedjen az adott üzemeltetési körülményekhez. A gyártást követően a tartályokat leszállítva-, igény esetén telepítve - a kapcsolódó csőszerelési munkálatokat elvégezve - adjuk át.
Továbbá a tartályok többségénél, üzembe helyezésüket megelőzően el kell végezni egy létesítési- és egy használatba vételi, engedélyeztetési eljárást, amelynek része az illetékes hatóság helyszíni szemléje is. Az engedélyeztetés lebonyolítását társaságunk saját szakemberei révén biztosítja, nincs szükség külön alvállalkozó bevonására.

 

X-Compress Hungary Kft.

1123 Budapest, Bán utca 1/b
Telefonszám: +36 70 775 6923
Email cím:
 info@x-compresshungary.hu

Szerviz központ:
5008 Szolnok, Karinthy Frigyes út 55.
Telefonszám: +36 70 775 6923
Email cím: 
szerviz@x-compresshungary.hu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram