Érdeklődni szeretnék 
a termékről!

Alkatrészek

 

A por és a szennyeződések beszennyezhetik a kompresszor olaját, ami a sűrítőház és a rotorok károsodását- vagy a berendezés teljesítmény vesztését eredményezik. A szennyeződések, szintén károsítják a sűrítő csapágyait.
Ezeknek a létfontosságú alkatrészeknek a károsodása nagyon költséges lehet.
A CompAir szűrők különleges szűrőelemekből állnak. Kiváló szűrési hatékonyság és hőmérsékleti ellenállás jellemzi őket. A CompAir levegőszűrők úgy lettek tervezve, hogy lehetővé tegyék a levegő szabad beáramlását a gépekbe, miközben maximális védelmet nyújtanak a porrészecskékkel szemben. A CompAir olajszűrők speciális szűrőanyagból készülnek, amelyek a nagy hatékonyság mellett, ellenállnak a nagy üzemi nyomásnak. A CompAir olajleválasztók nagyon alacsony olaj maradványértéket biztosítanak, kis nyomáskülönbség mellett. Ez jobb sűrített levegő minőséget és alacsonyabb működési költséget eredményez, az alacsonyabb olajfogyasztás és a kompresszorba beépített szűrők hosszabb élettartama miatt.Olcsóbb, nem eredeti alkatrészek vásárlása kedvezőbb pénzmegtakarításnak tűnhet, de szem előtt kell tartania az alábbiakat.

  •  Kisebb levegő beáramlás, ami alacsonyabb sűrített levegő mennyiséget és magasabb energia költséget eredményez.
  • A hibás szűrőanyagok lehetővé teszik a szennyeződések rendszerbe jutását, ezáltal károsíthatják a gyártó berendezéseket.
  • Garancia elvesztése.
Társaságunk az alábbiakban felsorolt alkatrészeket értékesíti a saját forgalmazásában lévő és egyéb típusú gépekhez, berendezésekhez.
 
 Szűrők, alkatrészek CompAir kompresszorokhoz
 Szűrők, alkatrészek egyéb kompresszorokhoz
 Szűrők, alkatrészek SPX Hankison egységekhez
 Szűrők, alkatrészek egyéb hűtveszárítókhoz, adszorpciós  szárítókhoz
 Sűrített levegő szűrőbetétek
 Olaj-víz szétválasztó betétek
 Vákuumszivattyú alkatrészek

X-Compress Hungary Kft.

1123 Budapest, Bán utca 1/b
Telefonszám: +36 70 775 6923
Email cím:
 info@x-compresshungary.hu

Szerviz központ:
5008 Szolnok, Karinthy Frigyes út 55.
Telefonszám: +36 70 775 6923
Email cím: 
szerviz@x-compresshungary.hu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram